Ny centralstyrning för sugsystem, SP-TCP

2018-04-26

Nu lanserar Iceva en helt ny styrning för centralsugsystem. Den finns i två varianter en budgetvariant med 4,3” pekskärm och en fullversion med 7” pekskärm och Modbus TCP kommunikation.


undefined

Styrenheterna har fått många nya funktioner men är i grunden baserad på den välbeprövade PLC styrenheten som ICEVA började sälja på 90-talet. Nu som då sköter vi programmeringen och programmet utvecklas hela tiden med kundernas olika krav och önskemål. Många nya funktioner läggs hela tiden till och dessa är öppna för användare som behöver dessa.
En stor nyhet är i Fullversionen, Modbus TCP kommunikation med noder, vilka kan placeras ute i fabriken för att minska kabeldragningen till de enskilda cyklonerna. Detta är en beprövat och stabil fältbus lösning som är öppen och byggt för framtiden och man slipper alla special buslösningar som finns på marknaden.
Med de olika noderna får man även flera nya funktioner som öppnar för helt nya lösningar och möjligheter. Man blir inte heller låst till antal cykloner utan kan bygga ut i framtiden till det antal man önskar.

Tillbaka